Uitweg uit de pandemie

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 20:42

Hoe we zijn bedrogen en hoe we hieruit kunnen komen

Het virus is nooit geisoleerd, dus nooit aangetoond. Zo blijkt uit ontelbare officiële stukken die zijn opgevraagd door onafhankelijke wetenschappers. Omdat het onmogelijk is om een vaccin te ontwikkelen op basis van een niet geisoleerd virus, kan het vaccin dus geen bescherming bieden en moet je je afvragen wat het werkelijke doel van de ‘vaccins’ is.

“Ze hebben nooit een zieke genomen, het virus eruit gehaald en gezuiverd of geïsoleerd om het te bestuderen. Ze gebruikten een computer om een in silico of computer-gegenereerd genoom te genereren," aldus Dr. Andrew Kaufman:

https://www.frontnieuws.com/dr-andrew-kaufman-waarom-het-nooit-bewezen-is-dat-het-virus-bestaat-waarom-de-pandemie-een-psychologische-operatie-is-en-meer/

En Dr. Peter McCullough zegt: "Het Covidvirus is nog NOOIT geïsoleerd en er is nog NOOIT aangetoond dat het ziekte veroorzaakt.”

https://www.frontnieuws.com/dr-peter-mccullough-het-covidvirus-is-nog-nooit-geisoleerd-en-er-is-nog-nooit-aangetoond-dat-het-ziekte-veroorzaakt-de-hele-pandemie-is-gebaseerd-op-een-valse-wetenschappelijke-mythe/

De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een “COVID-19 virus” heeft geïsoleerd:

https://www.frontnieuws.com/de-globale-hoax-is-snel-aan-het-ontrafelen-documenten-geven-toe-dat-de-cdc-nooit-een-covid-19-virus-heeft-geisoleerd-pcr-tests-niets-anders-dan-versterkte-achtergrondruis/

Met een achtergrond in biostatistiek heeft Christine Massey aan Freedom of Information (FOI) informatie verzocht om de waarheid over SARS-CoV-2 te ontgraven. Zoals in: Bestaat het virus?

"Elk instituut, zonder uitzondering, heeft gefaald om ook maar één document te verstrekken of te citeren dat de zuivering beschrijft van het vermeende virus van ook maar één patiënten monster.”

https://www.frontnieuws.com/het-onbestaande-virus/

“Het falen om het bestaan van het virus te bewijzen.”

Meer dan een jaar geleden heb ik een procedure voorgesteld (en erop aangedrongen) om te bewijzen dat SARS-COV-2 bestaat. Deze procedure is van essentieel belang – en het behoeft geen betoog dat zij niet is uitgevoerd en ook nooit zal worden uitgevoerd. Waarom niet? Omdat de uitkomst het COVID-narratief volledig en voor altijd zou vernietigen, schrijft Jon Rappoport.

https://www.frontnieuws.com/het-falen-om-het-bestaan-van-het-virus-te-bewijzen/

En dus kan er ook geen Covid-vaccin zijn ontwikkeld dat als doel bescherming heeft.

Let wel: er zijn in april/mei 2020 wel degelijk mensen ziek geworden van Covid, dat wordt niet ontkend. Wat hier wordt gezegd is dat het virus nooit is geisoleerd en dat is absoluut noodzakelijk om een vaccin te kunnen ontwikkelen met als doel bescherming tegen dat virus.

We zijn er dus uit: we worden voorgelogen, gemanipuleerd om iets te ondergaan met een ander doel dan ons te beschermen.

Het vervolg: wat nu?

Miljarden mensen wereldwijd overlijden aan de ‘vaccinaties’. Dat is reeds in gang gezet, maar wordt verzwegen door de mainstream media.

Er komt een dag dat iedereen zal beseffen dat ze zijn voorgelogen en in de val gelokt. Dan breekt de chaos uit, mensen worden woedend, trekken massaal naar Den Haag om hun regeringsleiders te stenigen. Anarchie en verwarring heerst alom.

En dan vallen de elektriciteitscentrales uit. Met opzet, want deel van de strategie. Alles en iedereen moet kapot en failliet. De Green Deal stevent recht af op een economische zelfmoord. Zonder stroom valt de hele maatschappij stil, niets doet het meer, geen gas, geen water, geen licht. Relletjes, plunderingen, de chaos en verwarring is compleet.

Als iedereen totaal ontredderd is maakt de globalistische criminele elite zich bekend als De Grote Redder van de mensheid. “Wij zullen de orde herstellen en jullie redden. Geef je over aan ons.” Omdat we geen keus hebben, zullen we ons tenslotte geheel uitleveren aan de criminele elite. Dat wil zeggen: het deel van de ingeënte bevolking dat nog over is. Zij kan nu op afstand worden bestuurd dankzij het grafeenoxide in de injecties en de activatie van de 5G-antennes. Hun gevoelens en gedachten zijn eigendom van de criminele machthebbers. Voor de rest van hun leven worden ze slaven van het nieuwe systeem. Hier zijn we naar op weg.

Waarom blijven jullie die zinloze maatregelen opvolgen?

Heeft het geholpen dan? De Corona golf duurde 11 weken in 2020 en daarna was het voorbij. Daarna werden de ‘besmettingscijfers’ kunstmatig opgepompt met een vals-positieve PCR-test die helemaal geen besmetting kan aantonen. En vanaf januari 2021 ontstond er op steeds grotere schaal vaccinatieschade, wat werd opgevoerd als Corona-gevallen. Het ging niet om Corona-gevallen, het was pure vaccinatieschade. Alle ‘varianten’ die daarna ontstonden: allemaal veroorzaakt door de 'vaccinaties'.

Alternatief scenario dat wij zelf in de hand hebben

Wat moeten we doen?

  • Als maatregelen absurd zijn heb je het recht om je eigen gezond verstand en geweten te volgen en het recht op burgerlijke ongehoorzaamheid. Negeer de maatregelen, doe er niet aan mee! Een regering is machteloos als de bevolking weigert mee te werken. Je recht op verzet is een universeel recht.
  • Blijf kalm en voorkom dat er chaos uitbreekt. Als we gewoon niet meer meewerken aan de maatregelen zijn we niet langer een willoze speelbal in de handen van een criminele regering. Dan hoeven er zelfs geen protestdemonstraties te zijn, die dan weer met harde hand neergeslagen moeten worden. 
  • Dus met z’n allen als één persoon: stop met die QR-codes, draag geen mondkapje, houd geen afstand. Gebruik de kracht van de massa. Als het slechts enkele dapperen zijn die niet meedoen, worden ze ingerekend en gestraft; dan werkt het niet. Iedereen moet massaal niet meer meewerken, dat is de enige uitweg.

Blijf weg van woede en anarchie

Alleen op die manier kunnen we met z'n allen uit dit narratief stappen. Als we daarentegen uit woede chaos en anarchie veroorzaken, spelen we de regering in de kaart, omdat dit hen redenen verschaft om nog harder in te grijpen en nog meer maatregelen op te leggen. Overigens, de woede, chaos en anarchie gericht op onze eigen regeringsleiders is ook onderdeel van het plan. Het is namelijk de bedoeling dat ieder land zijn eigen regering om zeep helpt. Een stuurloos land zonder regering is een makkelijke prooi voor de misdadige elite, die vervolgens die ontstane leegte zal opvullen. Dat moeten we voorkomen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.