Hetze tegen ongevaccineerden

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 20:32

De ongevaccineerden worden met allerlei vileine beinvloedings- en manipulatietechnieken in een hoek geduwd en op allerlei manieren geframed en zwart gemaakt. Alles om de vijandigheid jegens deze groep aan te wakkeren. Het zou gaan om laag opgeleiden, allochtonen en Bible Belt bewoners. Dat het ook vooral gaat om goed geinformeerde, kritische en wakkere burgers, die veel moeite hebben gedaan om zich te verdiepen in de verzwegen, gecensureerde informatie achter de neppandemie, dat mag niet genoemd worden.

Waarom is vaccineren niet de oplossing maar juist de oorzaak van het probleem?

In Israel bijvoorbeeld is het merendeel onder dwang gevaccineerd. Inmiddels hebben ze daar een 4e golf gehad. Mensen worden ziek en sterven bij bosjes. De kranten koppen: “Ondanks snelle vaccinatierondes gaat het mis in Israel.” “Record aantal besmettingen in Israel.” Lees:

https://www.frontnieuws.com/vaccins-werken-niet-israel-registreert-hoogste-aantal-covid-19-infecties-ter-wereld-ondanks-dat-78-van-de-bevolking-volledig-gevaccineerd-is/

Zo ook in in Engeland: 85% van de Covid-doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij geprikt werden, de Covid-injecties hebben een negatieve effectiviteit van -132%. Lees:

https://www.frontnieuws.com/vk-85-van-de-covid-19-doden-zijn-gevaccineerden-het-aantal-sterfgevallen-onder-kinderen-is-met-83-gestegen-sinds-zij-de-prik-kregen-aangeboden-de-covid-19-vaccins-hebben-een-negatieve-effectiviteit/

Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. De ‘vaccinaties’ veroorzaken de grootste ellende. En dat alles vormt dan steeds meer redenen om de ‘vaccinaties’ nog harder te pushen, met als gevolg nog grotere ellende.

Ongevaccineerden zouden geen recht meer hebben op zorg

Laten we dan ook meteen alle rokers, alle mensen met obesitas, alle alcoholisten en iedereen met een ongezonde leefstijl uitsluiten van zorg. En ook drugsverslaafden, psychiatrische patiënten die zichzelf snijden, automobilisten die met een slok op de weg op gaan, fietsers die door rood rijden of bestuurders die onderweg aan het appen zijn hebben vanaf nu geen recht meer op zorg.

Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het is een strategie om een bepaalde groep mensen, in dit geval de ongevaccineerden, te ontmenselijken en te bestempelen als tweederangsburgers, paria's en asocialen. Dat is de eerste stap in het apart zetten van een groep mensen om ze vervolgens te kunnen vervolgen, opsluiten en te verdelgen.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb