Complottheorie.....?

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 20:32

Voor degenen die nog denken in termen van onzinnige ‘complottheorieën’. Laat ze deze afbeelding eens zien. En dat is slechts één voorbeeld. 

 

Onderstaande tekst is van Maarten Verheyen, financieel analist:

 

“Steeds meer puzzelstukjes komen langzaamaan op tafel te liggen waarmee de contouren van het “nieuwe normaal” steeds duidelijker worden.

We zagen bijvoorbeeld ook al de vaccinatiepaspoorten, of de green pass, waarmee ons doen en laten in de reële wereld getraceerd en gestuurd kan worden. 

Via het vaccinatiepaspoort weet de overheid waar je bent geweest, hoe lang je er bent geweest en eventueel ook nog met wie.

Vandaag nog allemaal onder het mom van Covid19, maar je kan je zo voorstellen dat het straks ook voor andere doeleinden gebruikt zal worden. 

Er wordt bijvoorbeeld steeds vaker gesproken over een CO2-budget dat gekoppeld kan worden aan je Covid-app. Waarom denk je dat ze het een green pass noemen?

Via de green pass kan jouw toegang tot bepaalde plaatsen ingetrokken worden. De green pass biedt zo mogelijkheden als een digitale enkelband.

Dat het vaccinatiepaspoort een instrument is om elkaar te beschermen, werd overigens nooit aangetoond. Het is immers al maanden duidelijk dat gevaccineerden het virus net zo makkelijk doorgeven als niet-gevaccineerden. 

Ik vraag nu al wekenlang om eindelijk eens de bewijzen op tafel te leggen waaruit blijkt dat een niet-gevaccineerde het virus makkelijker doorgeeft en tot op heden heb ik geen enkel document gezien dat deze stelling ondersteunt. 

Er zijn voorbeelden genoeg van landen en steden waar 90% van de bevolking gevaccineerd werd en er meer virus circuleert dan ooit voorheen. De Seychellen en Israël om er maar twee te noemen.

Maar ach, het gaat natuurlijk ook al lang niet meer om een virus. Corona was niet meer dan het breekijzer om ons een complete controlemaatschappij op te dringen.

Een belangrijk onderdeel van die controlemaatschappij zijn de digitale ID’s om in te loggen bij Facebook, bij je bank, enz

En zoals ons offline activiteiten gecontroleerd en gestuurd kan worden via het vaccinatiepaspoort, zal de digitale ID hetzelfde doen voor onze online activiteiten. 

De overheid zal weten welke sites je bezoekt, wat je post, enz.

En mocht je er bepaalde onwenselijke ideeën op nahouden, kan men jou ook net zo makkelijk de toegang tot bepaalde websites ontzeggen. 

De censuur die nu geldt op social media is nog maar een begin. De gedachtenpolitie zal bepalen welke info jij tot je neemt. 

 

Laat het mij nog even voor je samenvatten:

Vaccinatiepaspoort = volledige controle over onze offline activiteiten

Digitale ID’s = volledige controle over onze online activiteiten

CBDC’s (central bank digital currencies) = volledige controle over onze financiën 

 

Nogmaals: dit is geen complottheorie, maar werkelijkheid. 

Dit wordt allemaal onder jouw neus uitgevoerd en iedere stap die wordt gezet, is een stap in dezelfde richting. 

Je kunt hiervoor wegkijken, je kunt het negeren of je kunt het weglachen, maar het verandert niks aan de realiteit. 

De eerste stappen zijn reeds uitgevoerd. 

Van onze media zal je het niet horen."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.