Hoe de boeren onbedoeld de Great Reset helpen

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 12:42

De chaos op de luchthavens is rechtstreeks afkomstig uit het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ uit 2020 van Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum. “Schwab heeft de crisis in de infrastructuur voorzien, maar liet het gebeuren. Dat zegt genoeg. Hij vindt het prima omdat het goed uitkomt,” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Alles moet kapot.”

Je vindt de passage op pagina 77:

http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf


En zijn de boeren met hun protesten niet bezig om Nederland te ontregelen? Het blokkeren van transporten, de Rotterdamse haven, Schiphol, voedseldistributie, doorstroming in het verkeer, oproepen tot het veroorzaken van stroomuitval? Wie en wat ze daarmee raken zijn de economie, de ondernemers, de werkende burgers. En dat kan Rutte niets schelen, integendeel, hij voert de instructies van het WEF uit: alles moet kapot.


Allemaal om Agenda 2030 te kunnen invoeren. Een dystopische samenleving met wetten en regels die nooit geaccepteerd zouden worden in een goed werkende maatschappij, die we allang niet meer hebben. Het systeem is verrot tot op het bot. Mijn hoop en wens is dat vanuit de resten van de failliete samenleving juist een betere zal verrijzen, met als uitgangspunten liefde, samenwerking, gelijkheid, respect voor de aarde en alles wat leeft.

 

En over de boeren tenslotte: als ze zich willen verzetten tegen de stikstofplannen zouden ze allereerst moeten beseffen dat het 'stikstofprobleem' gebaseerd is op een leugen, een getalsmatige werkelijkheid, als een voorwendsel om de boeren te kunnen onteigenen. Met hun verzet zouden ze niet de burgers, niet andere ondernemers en niet de economie moeten ondermijnen, maar eerder de ministers het leven flink zuur moeten maken.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.