Klaus Schwab is blij met de boerenacties

Gepubliceerd op 28 juni 2022 om 13:33

Wat doe je als globalistische elite als je een totalitaire machtsgreep en een Great Reset wil doorvoeren? Die bevat immers maatregelen en plannen die niet zomaar geaccepteerd zullen worden. Welnu, je maakt een plan zo duivels dat niemand het doorziet. Je maakt gebruik van psychologische tactieken en strategieën en plant iedere stap van de weg. Je koopt iedereen die je nodig hebt. Je infiltreert de maatschappij met leiders die door jou zijn opgeleid. En je maakt gebruik van de boeren.

Chaos en crisis

Om een volk over te nemen heb je chaos en crisis nodig. Alles moet kapot gemaakt worden. Er moet hongersnood, energieschaarste, toeleveringsproblemen, sterfte, strijd en faillissementen zijn. En als alles kapot is gemaakt en in chaos verkeert, dan verschijnt op de resten van wat eens een samenleving was, De Elite, de Grote Redder in Nood: “Wij hebben een plan om de samenleving weer op te bouwen. Iedereen krijgt een basisinkomen, er zal weer voedsel en energie zijn. Wie nog leeft mag voor ons werken. Er is wel een voorwaarde aan verbonden: totale overgave aan onze macht. Wij bezitten alles en jullie bezitten niets meer.” Een hongerend volk heeft de keuze tussen de dood of slavernij.

Hoe krijgen we chaos en crisis?

De meest onopvallende manier om chaos en vernielingen te veroorzaken is om het volk woedend te maken, zo woedend dat ze zelf tot vernieling overgaan. Maar demonstraties van burgers tot nu waren vreedzaam. Logisch, het waren veelal brave huisvaders- en moeders, met hun kinderen en opa’s en oma’s. Het meeste geweld werd uitgelokt door de Romeo’s, de politie en ME.

Wie kunnen we zo kwaad maken dat het leidt tot werkelijke chaos? Het moet een groep zijn die emotioneel reageert als het gaat om hun levenswerk en broodwinning, een groep die we echt diep kunnen raken. We gaan de boeren pakken!

Aldus geschiedde. Er werd een stikstofprobleem verzonnen en bijpassende maatregelen die de boerenstand de nek zou omdraaien. En iedereen gelooft dat er een stikstofcrisis is, net zoals ze geloofden dat er een Corona-crisis was. En de boeren, die reageren vanuit emotie, ze zijn woest. Maar woede is net als angst een slechte raadgever.

En de boeren helpen daar ongewild aan mee

Door snelwegen te blokkeren, vernieling en chaos te creëren, spelen ze precies het WEF en de globalisten in de kaart. Dat is namelijk de bedoeling! Wie raken ze hiermee: andere ondernemers, transportbedrijven die goederen vervoeren, koeriers, ambulances, de burgers en heel werkend Nederland. De economie staat al op instorten door alle eerdere maatregelen, de situatie in Oekraïne en de EU-sancties die als een boemerang terugslaan. Nog een paar laatste zetjes en we zijn rijp voor The Great Reset. Klaus Schwab lacht in z’n vuistje.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb