Gesprek met Aartsengel Michael: Houd vol

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 13:40

A.M.: We zijn altijd bij je, dag & nacht. Je wensen worden gehoord.

Ik: Worden ze ook… verhoord?

A.M.: We doen ons best. Het is al een tijd moeilijk voor ons om de aardse sfeer te bereiken. Vooral door de satellieten die een baan van kunstmatige straling om de aarde hebben aangebracht.

Ik: Wat kunnen wij doen?

A.M.: Verspreid je licht vanuit de aarde. Dan kunnen wij daarmee een connectie maken. Dat maakt voor ons openingen naar de aarde. Over ongeveer 3 maanden ontstaat een volksopstand. Daarna CHAOS. Vanuit de brokstukken van de oude wereld, zal een nieuwe wereld opgebouwd worden.

Ik: Is werkelijk alles Licht?

A.M.: In de kern… ja. Maar het is niet zo simpel als dat. Vergelijk het met een kogel, daar kun je iemand mee doden, maar ook beschermen. Je kunt Licht ook gebruiken voor je eigen negatieve doeleinden. Degenen die Lucifer aanbidden, gebruiken het Licht voor eigen gewin. Maar een universele wet zegt dat je altijd terugkrijgt wat je uitzendt. Heb compassie met hun zielen. Ze zullen oogsten wat ze zaaien. Er is werkelijk een grens aan het kwaad. Het zal ze niet lukken. Wel eerst ten koste van.… Maar het gaat ze niet lukken. Houd vol.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb