De strategie bij een onwelgevallig kort geding

Gepubliceerd op 10 december 2021 om 15:43

De ANBB voert een kort geding om het geneesmiddel Ivermectine in te kunnen zetten voor Covid patiënten. Overtuigende bewijzen uit de praktijk en steeds meer studies tonen aan dat dit een zeer effectief geneesmiddel is, waarbij patiënten (zelfs als ze al opgegeven waren) geheel genezen. In Japan bijvoorbeeld, zien ze de Covid cijfers drastisch dalen na het inzetten van Ivermectine. Het is een beproefd en veilig geneesmiddel en de ontdekker ervan heeft er de Nobelprijs voor gekregen.

De argumenten zijn dus talrijk en overtuigend. Echter, de inzet van Ivermectine zou de vaccins volledig overbodig maken. En dat is niet naar de zin van de Staat, Big Pharma, Bill Gates, Klaus Schwab en de globalistische elite die hun Plan aan het uitrollen zijn. En dus ook niet naar de zin van de NHG, die samenspant met bovengenoemd rijtje.

Het Plan is: iedereen (100%) moet zich blijvend laten vaccineren, omdat we allemaal bang worden gemaakt voor ‘het virus’. Als er een doeltreffend geneesmiddel is, dan valt dat plan in duigen. Dat is de reden dat ieder doeltreffend geneesmiddel verboden moet worden.

De strategie om niet te hoeven ingaan op de bewijzen

Maar hoe kun je om zulke sterke bewijzen en argumenten heen die allemaal pleiten vóór Ivermectine? Daar is een strategie voor. Deze werd ook al met succes toegepast in het Hoger Beroep van Stop5GNL. Allereerst heb je een meewerkende (lees: corrupte, partijdige) rechterlijke macht nodig (check). Dan verzoek je de rechter om de eisende partij niet-ontvankelijk te verklaren. Dit is de beste strategie om niet te hoeven ingaan op de bewijzen en argumenten van je tegenpartij. Want dat kunnen ze namelijk niet, bij gebrek aan tegenargumenten. Voorts kunnen ze beargumenteren dat de rechter niet de aangewezen persoon is om dit te kunnen beoordelen, want de rechter is geen medicus. De NHG heeft zo haar eigen methoden om tot richtlijnen te komen en bla bla. Allemaal strategieën om niet op de bewijzen en argumenten te hoeven ingaan.

De rechter gaat daar uiteraard in mee, want hij is zoals gezegd op de hand van de Staat, Big Pharma etc.

Voorspelbare uitspraak

De uitspraak zal dus heel voorspelbaar zijn: de ANBB wordt niet-ontvankelijk verklaard. De rechter oordeelt dat hij niet bevoegd is om hierover te oordelen. Want met de inzet van Ivermectine wordt de gehele vaccinatiestrategie ondermijnt. En dat is nu juist een essentieel onderdeel van het hele Plan.

Ter vergelijking: Viruswaarheid heeft ook ijzersterke argumenten en bewijzen en zij verliezen alle rechtszaken. De rechter is deel van het probleem. Daarom zul je in de rechtbank nooit je recht krijgen.

Nog een voorspelbaar gevolg: bericht in de media

De media zullen alleen berichten dat de ANBB het kort geding heeft verloren en dat Ivermectine dus niet mag worden ingezet. Meer mag het publiek ook niet weten. 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb