De QR-code leidt tot een sociaal krediet-systeem

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 15:18

De QR-code zou er eerst niet komen, zoals zoveel beloftes achteraf loze beloften bleken te zijn. Nu heet het dat hij “tijdelijk” is. Geloof je het nog? Hij wordt juist steeds meer uitgebreid en ook wettelijk verankerd. We zijn rechtstreeks, in kleine stapjes, op weg naar een sociaal krediet-systeem. Complottheorie? Het is al werkelijkheid in China, ons grote voorbeeld.

Als iedereen uiteindelijk is gevaccineerd -want 100% vaccinatie is het doel, goedschiks of kwaadschiks- en 5G is volledig geactiveerd, wordt iedereen traceerbaar en op afstand te beInvloeden. De ‘vaccinaties’ bevatten grafeen-oxide dat sterk elektromagnetisch geleidbaar is. Ook dit feit is verifeerbaar.

Als je gehoorzaamt, krijg je een groen vinkje. Vertoon je ‘ongewenst’ gedrag, dan wordt je de toegang geweigerd. Zo wordt iedere burger eigendom van de staat, en gedwongen om zich te voegen naar door de staat opgelegde regels.

Kijk naar de film (R)evolutie, voor een voorproefje van wat ons te wachten staat. Deze film speelt in 2040, is geen science fiction, maar een reëel toekomstbeeld. Release datum is 18 november in de Filmhuizen. Hopelijk ook online te zien, zonder benodigde QR-code.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb