Waarom een machtsgreep kan slagen

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 14:46

Hoe kan het dat een heel volk een leider volgt, zelfs als deze bewezen leugenachtig en onbetrouwbaar is? Hoe kan het dat een heel volk meewerkt aan het uitvoeren van gruweldaden? Hoe kan het dat de meeste mensen niet opvalt hoe onlogisch en absurd de maatregelen zijn? Hoe kan het dat ze zich zo makkelijk laten voorliegen? De zgn complottheorieën worden minutieus gefileerd en voor onwaar gehouden (terwijl ze één voor één waarheid worden), terwijl alle onlogica en tegenstrijdigheden van deze regering kritiekloos worden geaccepteerd.

 

Eerst wordt beweerd dat we naar groepsimmuniteit moeten streven. Er wordt beweerd dat alle maatregelen tijdelijk zijn. Dat er geen Coronapas zal komen. Dat 'vaccinaties' de enige uitweg zijn. Dat ze niet verplicht zullen worden. En als de vaccinaties niet blijken te helpen wordt er een zondebok gecreëerd. Als vaccinaties de enige uitweg zouden zijn, hoe komt het dan dat zelfs bij 100% gevaccineerden (Gibraltar) daar meer ziekteuitbraken zijn dan ooit? Is dat dan de schuld van de ongevaccineerden? Er mag niemand Gibraltar binnen zonder 'vaccinatie', dus een ongevaccineerde zul je daar niet aantreffen. En wat geven ze als oplossing? Boostervaccinaties! En als daardoor nog meer mensen ziek worden, wat dan? Nog meer boosters? Wanneer dringt door dat 'vaccinaties' helemaal niet de uitweg zijn, maar juist de oorzaak? En waarom is er zoveel oversterfte sinds het 'vaccineren' is begonnen? Waarom worden alle ernstige bijwerkingen over de hele wereld genegeerd?  Waarom zijn mensen niet in staat in te zien dat er niets van klopt?

Alles is gepland

Overigens, de onlogica in de maatregelen is ook weer gepland. Versoepelingen en hoop, afgewisseld door strenge maatregelen en wanhoop is een foltermethode, waardoor iedereen in een staat van verwarring en ontreddering wordt gebracht. Je krijgt steeds een worst voorgehouden en net als die dichterbij lijkt te komen, wordt hij weggetrokken.

Uiteindelijk, wanneer dan eindelijk blijkt dat de 'vaccinaties' niet werken en iedereen heeft er genoeg van, dan komt de bevolking in opstand, met als gevolg: chaos, geweld, plunderingen en meer ontreddering. Ieder stapje van de weg naar totale controle is gepland.

Waarom volgen mensen blindelings?

1) De mens heeft een kuddementaliteit en behoefte aan een leider die hen beschermt en vertelt wat ze moeten doen. Dat sluit zelf nadenken al uit. Kritisch zijn en tegen de kudde ingaan plaatst je buiten de groep. En dat is dodelijk gevaarlijk. 

2) Zelfs als de leider onbetrouwbaar is gebleken, blijft de menselijke kudde volgen. Want onder ogen moeten zien dat de leider ons helemaal niet beschermt, dat is veel te bedreigend. In de dierenwereld wordt een falende leider die onbekwaam is gebleken, meteen afgezet. De dieren doen dat een stuk slimmer.

3) De meeste mensen opereren nog steeds vanuit hun reptielenbrein. Angst verlamt. De angstcampagne die groots werd ingezet, gevolgd door een propagandamachine waar alle reguliere media nog dagelijks aan meewerken, heeft feilloos gewerkt.  Iedereen is in een angstpsychose terecht gekomen. En angst sluit kritisch nadenken al helemaal uit. Daarna kun je nog met zoveel feiten en logica komen: het wordt allemaal niet meer opgenomen, de angst regeert het denken.

We moeten het dus hebben van de minderheid die in staat is boven hun reptielenbrein uit te stijgen en het meer geëvolueerde deel van hun brein (de neocortex) aan te spreken.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb