Over autonomen

Gepubliceerd op 24 februari 2023 om 14:38

Een groeiende groep mensen wordt autonoom. Even simpel gezegd, autonomen zijn mensen die zich via bepaalde documenten levend hebben verklaard "als mens van vlees en bloed" en daarmee de regie over hun eigen leven willen terugnemen. Los van alle overheidsregels en dwangmaatregelen die ons worden opgelegd. Krijg je een belastingaanslag, een boete van het CJIB of wat voor dwangbetaling dan ook, dan stuur je een document naar de betreffende overheidsinstantie waarin je meldt dat je geen overeenkomst hebt met dat 'bedrijf' en dus geen enkele verplichting hebt om wat dan ook te betalen.

De autonoom verzoekt bijv. aan de Belastingdienst om op basis van zijn 'levend verklaring' zijn officiële status te veranderen van 'dood' naar 'levend'. Maar de Belastingdienst meldt met een standaardbriefje terug dat ze daar niets mee gaan doen. De Belastingdienst heeft geen boodschap aan een 'levendverklaring'. Voor hen ben en blijf je een 'dode persoon' die ze hun regels mogen opleggen.

Hele groepen zijn druk doende om documenten te versturen en vervolgens wachten ze tot de deurwaarder wordt ingezet en een incassobureau. Het is bij mijn weten één persoon gelukt om zich te onttrekken aan de Belastingen. Die geeft nu lezingen in autonoom worden.

De bijbehorende Telegram-groep loopt vol berichten en conversaties van mensen die bezig zijn met autonoom procedures: welk document moet ik versturen, waarnaartoe, en wat moet ik doen als...? Het is nogal een onoverzichtelijk geheel, want nog steeds een pad voor pioniers en ieder moet voor zich het wiel uitvinden, lijkt het. Succes niet verzekerd.

Over dat laatste: stel je de legitieme cq logische vraag of er al mensen zijn die succes hebben geboekt (behalve de iniatiefneemster) krijg je direct negatieve reacties over je heen, verwijten en beschuldigingen. Er is blijkbaar nog niemand die succesvol is geweest (?) en je mag er niet naar vragen, op straffe van. Waarom niet eigenlijk? Projectie van eigen woede, angsten en frustraties, zeker. Het is toch juist bemoedigend als je weet en hoort dat anderen voor jou met succes hun autonomie kunnen leven? Behalve natuurlijk als dat niet zo is.

En een andere vraag, die ik al helemaal niet zal stellen: wat moet je doen als je als autonoom wordt geconfronteerd met een systeem waarmee niet te communiceren valt? Enkele voorbeelden: je hebt niet de juiste QR-code, dus je komt er niet in (of uit). De gezichtsherkenning blokkeert jou als persoon. Een overheids-official dringt je huis binnen en neemt met geweld je bezittingen mee. Of je kinderen. De sociale kredietmaatschappij en de Smart Cities staan op de Agenda 2030 en worden steeds zichtbaarder uitgerold. Met de CBDC kun je alleen kopen wat is goedgekeurd. En met je smartphone en de totale uitrol van 5G is al je privacy weg.

De overheid kan alles met geweld afdwingen. De Belastingdienst is zeer machtig, maar dat mag je ook niet zeggen in de Telegram-groep. Als onderdeel van de overheid kunnen ze ook alles met geweld afdwingen, daarbij geholpen door corrupte rechtspraak.

Ik zie als enige oplossing een revolutie. Het hele systeem op de schop, nieuw mens- & aardevriendelijk systeem. Maar voor een revolutie is eensgezindheid nodig, en de Globale Machthebbers hebben er alles aan gedaan om de wereld te verdelen. Mensen zijn op zichzelf gerichte, onbewuste wezens* (geworden), verslaafd aan hun smartphone en alle digitale gemakken, ze volgen het fake nieuws in de fake nieuws media, laten zich afleiden door false flag operaties en manipulatieve berichten over klimaatverandering, virussen, stikstof, inflatie, oorlog, Rusland, duurzaamheid, energietransitie en alle bewust gecreëerde crises die steeds erger gemaakt worden.

Buitenaardse wezens, help ons!

 

* Ik ga het schaap niet beledigen. Schapen zijn precies zoals ze geschapen zijn.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb