Opstand tegen kabinet is volgens plan

Gepubliceerd op 22 oktober 2022 om 12:15

Zoals ik twee jaar geleden al zei, ook de toenemende woede jegens het kabinet gaat volgens vooropgezet plan. Dit kabinet moet falen, ze lossen niets op en veroorzaken steeds meer problemen en crises. Als de massa (eindelijk) doorkrijgt dat ze zijn bedonderd, trekken ze woedend op naar Den Haag en eisen het aftreden van het voltallige kabinet. Het land verkeert in chaos en ontreddering. Mensen hebben het koud en lijden honger. En dat is het moment dat er een "Grote Redder" tevoorschijn komt: de misdaad elite, die ons een uitweg uit de chaos biedt. Dat houdt in: een sociaal kredietsysteem, totale tirannieke controle, digitaal geld en iedereen verwordt tot slaaf van het systeem. Dat lijkt nu misschien onaantrekkelijk, maar als je geen andere keuze hebt. De massa laat zich als een willoos ding bespelen. 

De woede die wordt aangewakkerd door groeperingen als Nederland in Verzet werken hier onbedoeld ook aan mee.

De kabinetsleden spelen mee met de plannen van het WEF, omdat ze denken dat ze een bevoorrechte positie innemen binnen de globalistische agenda. Als ze volgens plan worden afgezet door het volk, krijgen ze een andere riante positie met dito salaris van Klaus Schwab. Denken ze...

Hopelijk gaat dit plan niet lukken, dankzij alle positieve en alternatieve initiatieven die inmiddels op steeds grotere schaal plaatsvinden.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.